Miss Bunica 2011

Începînd cu anul trecut, Asociaţia Neoumanist a dat start concursului Miss Bunică. Anul acesta nu a fost o excepţie, astfel că săptămîna trecută a fost organizată a doua ediţie a acestui concurs.

Au participat 7 bunicuţe, ce şi-au demonstrat cu multă dibăcie talentele.

Bunicuţele au fost apreciate de un juriu compus din membrii colectivului Asociaţiei, cît şi un reprezentant al beneficiarilor.

Concursul a început cu cîteva cuvinte de felicitare , exprimate în versuri de către deţinătoare titlului de Miss Bunică 2010, dna Tretiac Tamila. Versuri ce au uimit întreg auditoriul.

Au urmat cele trei etape:

I. Interpretarea unui cîntec- bunicuţele ne-au uimit cu cîntece populare şi cu romanţe uimitoare!

II. „Consursul Nasturelui”- orice bunicuţă trebuie să ştie a coase un nasture, pentru a ajuta nepoţeii în „ situaţii dificile”. Juriul a apreciat atît, rapiditatea, dar şi calitatea executăriii însărcinării.

III. Etapa poveştilor şi a poeziilor-aici bunicuţele au demonstrat că vocea lor blîndă şi duioasă poate captiva orice auditoriu.

În final, bunicuţele au fost invitate la dans, la care au fost susţinute de toţi cei din auditoriu.

Fiecare bunicuţă a primit cîte un titlu de Miss şi cîte un premiu util. Însă titlul De Miss Bunică 2011 şi cel de ViceMiss, au fost cîştigate de Slajneva Galina şi respectiv Palicicova Nina.

Concursul a produs multă bucurie şi atmosferă de sărbătoare, bunicuţele şi buneii noştri avînd ocazia de a-şi aminti că în suflet sînt tineri şi că merită să ne bucurăm în continuare de viaţă.

Galeria foto la:http://neohumanist.shutterfly.com/6437

Autor articol: Tcaci Vladislava, Asisitent social,  Asociaţia pentru Educaţie “Neoumanist”, tel. (0237) 28003,

www.neohumanist.org,

www.neoumanist.wordpress.com

Lasă un comentariu